Blogger Mulut Longkang

Salam...
Tadi buka blog tiba tiba rasa sebak+panas hati.Minggu ni saya ade post benda ni Tips menjana pendapatan lumayan di nuffnang dan tadi saya buka blog tengok komen si blogger mulut longkang ni.



Sedih rasa bila baca komen si blogger mulut longkang tu.Ya..saya mengaku saya bukan pro blogger.Blogger kurang pro mcm saya ni diharamkan untuk post entri mcm tu ke..??Saya cuma post untuk dapatkan trafik dan disamping tu share maklumat tu pada blogger lain je.Kalu si blogger mulut longkang tu baca entri ni saya nak ucap time kasih banyak2 kat dia.Saya xpernah paksa dia baca post dkat blog saya dan saya xpaksa sikit pom.Kalu mahu tegur saya pom guna la ayat baik baik sikit,jgn menghina orang sesuka hati.-away-

10 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

Ema berkata...

manusia.. jgn layan haters kmu. dia yg banyak masa nk komen. lpas tu tanpa nama. biarlah dia.. dont let it bother you dear :D

Eryati berkata...

ala..pedulik la apa dia taip tu...hihihi...sabar yer

cik laure weng berkata...

chill..
biar ar die hot..=p
kite buat cara kita..

|niey| berkata...

haters ade d mana2.. abaikn jer :)

Mista BOM berkata...

Abaikan je komen macam tu, bom pun kena teruk dulu, tapi sekarang blog dah sedap sikit.

Faizal Raidenovich berkata...

Sabor2!Kita ni niat baik,tapi orang kekadang ada je yang jenis tak boleh tengok orang baik sikit.Teruskan menulis dan apa juga yang dirasa baik untuk share,tulis je.Keep it up!

G@D!z$ berkata...

sabar byk2...pedulikan dia tu

Mia Liana berkata...

banyakkan bersabar... sesiapa pun boleh buat entri ini...

CERCITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

thanks guys...rasa terharu ats sokongan anda semua..<3

Jay Joseph ^^ berkata...

ade pulak ckp camtu...die dengki la tu...ala lantak la kite nk buat ape kt blog kite...bukan kaco org...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com