Tips menjana pendapatan lumayan di Nuffnang

Nuffnang

Berikut ialah strategi menjana pendapatan lumayan di Nuffnang iaitu :

1) Ikuti blog mereka
2) Baca dan Kaji gaya penulisan mereka
3) Tiru gaya penulisan yang mereka gunakan
4) Selalu komen di blog mereka
5) Bina kemesraan dengan mereka (Jika mereka ada Facebook terus ADD mereka)
6) Nang it! – Mereka suka ini!
7) Mula Posting di blog anda!
Anda akan lihat mereka pun akan comment di blog anda!
(Ini kerana selalunya mereka suka apabila orang “nang it” mereka
dan mereka akan lihat siapa yang “nang it” mereka)

6 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

Spongebob Tercekik berkata...

err.. tips ni buat baik dgn nuffnang ke buat baik dgn owner blog lain.. confuse sikit. baca tajuk cam lain sikit.

CERCITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

bila dh bt bsik dgn owner blog lain of coz lah diaorg akn jenguk blog awk..then dr situ la BE akan bertambah...

mattestt berkata...

ye betul2

Tanpa Nama berkata...

blog ranking alexa pon tak mantap, ada hati nak bagi tip pula ye

CERCITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

terima kasih la ats komen anda..ya sye mmg bkn pro..tp sya kuakan post ni sb nk dptkn trafik ke blog sya di smaping bg maklumat pd blogger lain..time kasih ye ;)

shahrul berkata...

owh,..mekaseh tips,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com