Tips memuaskan suami dalam hubungan seks

Tips memuaskan suami dalam hubungan seks

1)Tip pertama adalah menggoda pasangan anda dengan foreplay yang sangat sensasi, anda boleh mencium si dia dengan penuh rakus dan mula merangsang zakar suami anda dengan mengusap atau blowjob. Rangsang suami anda sehingga dia sendiri yang akan menyetubuhi anda dengan sangat berahi.

2)Jika suami anda kekurangan stamina atau anda sendiri hendak sendiri hendak puaskan diri anda dan suami anda, anda perlu mengambil alih hubungan seks. Lakukan posisi menunggang di mana anda berada di atas dan suami anda di bawah. Apabila anda mula mengambil alih, si lelaki akan terangsang dengan hebat sekali.

3)Tip ketiga adalah menggunakan suara. Mengerang dengan suaran yang berahi boleh memberi perangsang pada suami anda untuk lakukan yang terbaik dalam hubungan seks. Selain itu, ia memberi suasana berahi yang lebih pada si suami.

4)Tip keempat adalah melakukan hubungan seks dengan rakus. Cium suami anda seolah – olah anda begitu terangsang dan mahukan hubungan seks yang sangat berahi.

5)Tip kelima adalah berseronok dalam hubungan seks. Anda boleh menari sambil tanggalkan baju anda di hadapan suami anda. Lakukan sesuatu yang boleh menyeronokkan anda berdua dan seterusnya melakukan hubungan seks tanpa tekanan.

Sunat
Makruh melakukan hubungan seks apabila satu pihak berada dalam ketakutan, waktu yang tidak sesuai, tidak ghairah dan semua keadaan yang boleh membuat hubungan seks itu tidak mencapai matlamat sebenar.

Haram
Haram hukumnya melakukan hubungan seks apabila isteri berada dalam keadaan haid seperti firman Allah SWT, maksudnya:

2 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

Zainundin Mohd Nor berkata...

Bagus 2. Boleh elak masalah penceraian sekarang nih.

eeja abu hassan berkata...

bagus sekali....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com