Tingkatkan Traffic Blog-Cara Memasang Plugin SEO Smart Link Untuk Blogspot

1. Login ke Blogger
2. klik design
3. Pilih Edit HTML
4. Cari code
5. Copy script dibawah ini dan pastekan diatas code tadi.
sila klik link kat bawah ni untuk dapatkan script tersebut:
download code SEO
6. Ganti tulisan SEO dengan kata kunci yang ingin kalian pilih dan ganti URL http://ceciter2011.blogspot.com/ dengan URL yang ingin kalian tuju
7. Simpan

4 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

:: Izz :: berkata...

haaa... macam mana ni...
x faham...

CECITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

senang je syg...awk download dlu dia punye code ..then add gadget,pilih html/java..then paste la code yg awk download td

ajaqqahiri berkata...

thanx..lepas tu dia jadi camna yer?sorry budak baru belajar..yang nak ditukar SEO tu konfius sikit..harap tunjuk ajar

CECITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

sila rujuk laman web ni...http://digitalproduk.com/tip-pemasaran/pentingnya-seo-untuk-blog.html..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com