SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG


Salam dan hai...
Nampak x banner kat atas tu?Haaa jom ler join.Actually saya dpt tahu tentang segmen dari tuan empunya segmen yang ajak join sama,..Tsskkkk..Terharu nya...Thanks bebanyak kt tuan segmen..heeee.i loike..

Ok sebagai syarat saya kena Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan).

Saya suka blogwalking kerana blogwalking adalah asas untuk tarik pengunjung ke blog kita. Selain tu boleh tambah kenalan blog ramai ramai.Then boleh kenal they all secara lebih dekat.Salah satu lagi sebab nya boleh tambah pengetahuan.yalah bila kita blogwalking secara tak langsung kita akan baca apa yang they all post. Sekian..haha dah mcm karangan ;D

saya nak tag Cik Tikah


TARIKH TUTUP SEGMEN NI ADALAH 25JAN2012

3 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

AkuBudakKampung.com berkata...

huhu...terlebih dahulu..
ribuan terima kasih sebab sudi join segmen ni..
pndai kamu berkarang...
=)
saya dah tengok dah apa yang patut.
slogan yang menarik.

CERCITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

auww..susah2 je awk puji kite..haha anyway tq

AkuBudakKampung.com berkata...

tinggalkan alamat anda kat new entry ok.
expired 3feb..
tahniah kerana berjaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com