Tingkatkan Pendapatan NUFFNANG EARNING

1. Kedudukan nuffnang ads
Sila letak iklan nuffnang pada kedudukan yang betul.
Boleh rujuk pada laman web nuffnang.

2.update blog survey sekerap mungkin
Rajin rajin la update survey dekat blogger bio tu ye.Pengiklan akan tengok maklumat yang kita masukkan tu.

3.Tingkatkan traffic blog anda
Tarik seberapa ramai pengunjung ke blog anda.Lebih ramai yang klik ke blog
anda ,peluang anda untuk dapat earning dari nuffnang adalah cerah.

4.Blogwalking
Rajin rajin la buat blogwalking ke blog lain.Jangan lupa tinggalkan jejak
anda kt sana.

5.Buat Contest
Cara ni memang terbukti berjaya.Cuba lah anda buat sebarang contest.
Insyallah akan ramai yang join contest anda.Dari situ blog anda akan
dapat tarik seberapa ramai visitor.

7 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

Pocket berkata...

Buleh buat teladan ni:D
pocket nyer number nuffnang pung tengah tak meningkat..
^^

Razifredz berkata...

bagus tips ni tqvm

♥ ieRa ♥ berkata...

tq atas tips ni..
hope dapat kumpul banyak BE lagi pasni..

RAHSIA TRAFIK BLOG TINGGI

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/rahsia-trafik-blog-tinggi.html

honeyz berkata...

thanks for the tips...

Li Ting berkata...

great tips

http://circleandhemisphere.blogspot.com/

Omu Rice berkata...

yeah...betul tu..nk cepat buat contest...laju sikit org kenal blog kita....pengalaman buat contest teka duit dlm tabung 2 tahun lepas...hehehehe...

CERCITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

thanks utnkrespon anda semua...semoga kalian jadi blogger terhebat !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com