GAMBAR SEKSI PELAJAR BIJAK NUR AMALINA TERSEBAR!!!



Agak terkejut bila terbaca pasal ni di sebuah blog kawan.Mula mula susah nak percaya.
Seperti yang kita tahu Amalina ni pelajar cemerlang.

Macam mana plak boleh jadi macam ni..Apa nak jadi dengan dunia sekarang.
Anda tengok sendiri lah gambar kat bawah ni dan nilai lah sendiri.Doa2 dia akan insaf..Amin

13 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

saya dewi berkata...

betul ke? ): ke rumour semata? uhukkk. semoga dia berubah ke arah yang baekkk dan tinggalkan semua benda yang tak sepatutnya. sedih pula rasa pelajar cemerlang jadi camnieh. uhukkk. harap cerita nieh ta betul ):

mish nuryu berkata...

sedih bila jadi hal mcm ni .. hmm .. moga dia berubah .. :(

::cik asha:: berkata...

amalina ke tu?? macam ye, macam x pon ade..kalao betol la dye smoga dye berubah la..dye kan contoh pelajar terbaek SPM..

✿ Milly Molly ✿ berkata...

Walaweh! Terus berubah tak hengat dunia dah haihhh..

Teenager Housemaid berkata...

ish..betul ke?

penkcintadia berkata...

selagi kte yg bernama manusia....

shark berkata...

no komen..
nmpk cam lain jer muka..
tp kalu btuil pung maybe sbb perubahan budaya..
tu yg terjebak tue:)

Bo the Nerd berkata...

Betul ke dia? Maybe mistaken identity tapi kalau betul dia, jom kita doa2kan dia kembali ke jln lurus. Mgkn dia sedikit culture shock di sana.

cik jiehah シ berkata...

terkejut pulak rasanya,..macam tak caye je dia boleh jadi macam ni,.. :0

Cik tikah berkata...

sian si amalina ni. diuji..

misshannajr berkata...

lepas ni sapa pulak huhu

CECITER AKU KAMU DAN DIA berkata...

klau btol dia dh brubah sejauh tu sama2 la kita doa dia akn insaf..

MyCherita berkata...

kat sini pun ada cerita lagi...

http://roticanaikuahbanjir.blogspot.com/2012/01/gambar-kontroversi-nur-amalina-che.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com