Syak badan berubah

PETALING JAYA: Perlakuan sumbang seorang pelajar perempuan tingkatan lima dengan teman lelaki hingga mengandung terbongkar selepas bapa saudara yang menjaganya sejak kecil mendapati perubahan mendadak ke atas badan mangsa.

Mangsa anak yatim tinggal bersama bapa saudaranya di Flat Medan Indah, Kampung Medan, kemudian dibawa ke hospital untuk pemeriksaan dan didapati mengandung tujuh bulan.

Timbalan Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Superintendan Meor Hamdan Meor Mohamad berkata, mangsa menjalin hubungan dengan teman lelakinya berusia 23 tahun sejak Januari lalu dan sudah beberapa kali terlanjur.

Katanya, teman lelaki mangsa tidak mempunyai pekerjaan dan dipercayai sudah melarikan diri selepas mengetahui teman wanitanya itu membuat laporan polis.
“Mereka dikatakan melakukan perbuatan sumbang itu di rumah teman lelakinya ketika ibu lelaki itu tiada di rumah. Hubungan seks dilakukan beberapa kali hingga menyebabkan mangsa mengandung,” katanya di sini, semalam.


Beliau berkata, perubahan mendadak ke atas fizikal menyebabkan bapa saudara mangsa mengajaknya ke hospital untuk pemeriksaan lanjut.

Katanya, mangsa kemudian disahkan mengandung tujuh bulan terus membuat laporan polis Sabtu lalu.
“Kes itu disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol,” katanya.

0 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com