Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.Com

Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011


Nampak tak tajuk entri kat atas?Anda nak join jugak?Anda boleh klik pada owner yang anjur segmen ni kt sini ye Mialiana.Cepat cepat submit segmen ni berakhir pada 31 Disember 2011 jam 11.59 malam...Jom ler reramai join !!!

Syarat syaratnya:

1. Terbuka kepada semua blogger

2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.Com

3.Sila copy coding segmen ini dan masukkan ke dalam entri tersebut klik sini

4.War-warkan tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda.

5.Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak.

6.Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak.

7.Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen BLOG MIALIANA.


GUD LUCK!!

3 Tinggalkan Komen Anda Di Sini.:

G@D!z$ berkata...

sy pun join segmen ni

Cik Syue berkata...

Cik Syue xleh join ni.. sbb kdg2 busy.. haha..

Mia Liana berkata...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-78 yang join... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 CeCiTeR | Blogger.com